Trying to install to a new server (moving from one server to another), and I am having problems with the install failing at step 3. Here is what the Install Progress states:


Install Progress
  • Installing
  • Step 1 - Removing loginlibrary table
  • Removing page table
  • Removing pagetemplate table
  • Removing routenew table
  • Removing screenlayout table
  • Removing sessionauth table
  • Removing sigpic table
  • Removing sigpicnew table
  • Removing site table
  • Removing stats table
  • Removing strikes table
  • Removing style table
  • Removing stylevar table
  • Removing stylevardfn table
  • Removing subscribediscussion table
  • Removing subscribeevent table
  • Removing subscription table
  • Removing subscriptionlog table
  • Removing subscriptionpermission table
  • Removing tag table
  • Removing tagnode table
  • Removing tagsearch table
  • Removing template table
  • Removing templatehistory table
  • Removing templatemerge table
  • Removing text table
  • Removing trending table
  • Removing upgradelog table
  • Removing user table
  • Removing useractivation table
  • Removing userauth table
  • Removing userban table
  • Removing userchangelog table
  • Removing userfield table
  • Removing usergroup table
  • Removing usergroupleader table
  • Removing usergrouprequest table
  • Removing userlist table
  • Removing userloginmfa table
  • Removing usernote table
  • Removing userpromotion table
  • Removing userstylevar table
  • Removing usertextfield table
  • Removing usertitle table
  • Removing widget table
  • Removing widgetchannelconfig table
  • Removing widgetdefinition table
  • Removing widgetinstance table
  • Removing widgetuserconfig table
  • Removing words table
  • Connection successful
  • Step 2 - Skipping step, not needed
  • Step 3 - Unexpected Text:
    500 — Internal Sever Error

What is Step 3 trying to accomplish? It appears to hang here for about 2 minutes before I get this. Is there a log I can look at to figure out the issue? Thank you.


Devami...